Pagina's

Pagina's

dinsdag 14 augustus 2018

Misusu FREEkin' sewing challenge blog tour

De Misusu FREEkin' sewing challenge is al aan zijn laatste week gekomen.
Ik prijs met gelukkig dat ik 1 van de 32 bloggers ben, die geselecteerd werden om aan de slag te gaan met Misusu haar patronen en haar patronen mag promoten.

Misusu heeft hele leuke verrassende patronen, die ervoor zorgen dat je telkens andere eindresultaten krijgt.Tijdens de blogtour zie je vooral creaties verschijnen met de gratis patronen die je kan gebruiken, vandaar de FREEkin' sewing Challenge.
Ik kon het niet laten en ging ook aan de slag met een betalend patroon.
Het kriebelt om nog meer te maken, dus er volgen er zeker nog.

Voor deze blogtour ging ik aan de slag met de ROWAN TEE, die ik hackte tot een jurkje en de PIPER Tanktop.

Mini-me werd opnieuw in de watten gelegd met haar nieuwe ROWAN cactus DRESS.
Ik kocht bij made by LUKA dit mooie cactuspaneeltje. De gehackte ROWAN is hier ideaal voor omdat het paneel hierdoor heel mooi tot zijn recht komt.

Zoonlief werd in de watten gelegd met een pyjama waarvoor ik de PIPER tanktop gebruikte en die combineerde ik met een TINTINshort.
Ook voor deze combinatie gebruikte ik een paneelstof die ik kocht bij SOIE UNIQUE in Deerlijk.
Zoonlief is helemaal in de wolken met deze nieuwe pyjama. Mama koos goed en wist zoonlief te bekoren met deze leuke stof.


Hij kreeg ook een ROWANTEE, maar doordat ik zijn maten niet nam, koos ik de verkeerde maat en het zal dus nog eventjes tijd vragen voordat hij erin past, omdat hij veel te groot is.
Zelfs mama past er in. ;-)Niet alleen ik ging aan de slag met de patroontjes van MISUSU, ook jullie kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.
Hoe doe je mee?
Download een gratis patroon en maak er een eigen unieke creatie mee.
Deel nadien je creatie op instagram of in de MISUSU Sew & TELL facebookgroep, gebruik de hashtag: #misususewingchallenge en jouw creatie neemt deel aan de wedstrijd.
Je kan zoveel deelnemen als je zelf wil, dus laat je gaan met de gratis patroontjes van MISUSU.
Het prijzenpakket kan je hier bewonderen: FREEkin sewing challenge.
Het is zeker de moeite om deel te nemen.


Zin gekregen om aan de slag te gaan met de patronen van MISUSU. Ik heb heel goed nieuws voor jullie, want tijdens de volledige blogtour krijg je ook 15% korting bij aankoop van  betalende patroontjes. Gebruik hiervoor de code MISUSU15.
 Veel naaiplezier! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten