Pagina's

Pagina's

woensdag 17 juni 2020

Adam short met ravotgarantie

Opnieuw kreeg ik de kans om in preview de nieuwe Fibre Mood, ondertussen al nummer 10, in te kijken en een patroontje uit te kiezen.
Het werd een moeilijke beslissing. Voor mezelf vind ik altijd wel iets, maar ook mijn 2 kids mogen dan steeds meekijken en hun zegje doen, zelf naar manlief zijn mening wordt meestal geluisterd ;-). Onder het moto dat het niet altijd voor mezelf moet zijn en ook eens voor de kids mag, liet ik ze zelf beslissen.

Als heel snel kwam zoonlief met de Adamshort af. Een speelse short, met grote zakken, ideaal om alle vondsten tijdens het ravotten in te verzamelen.
Inderdaad helemaal iets voor hem. Sportief en comfortabel, want dat is hier momenteel een must. Het moet gemakkelijk zitten en liefst nog wat stoer ogen ook.

De short is heel vlot te naaien, al lijkt dit niet wanneer je ziet dat hij toch uit heel wat patroondelen bestaat. Maar niets is minder waar, met de uitgebreide stap-voor-stap handleiding zat hij in geen tijd in elkaar.

Ik koos voor een effen exemplaar, helemaal in één stofje, maar dit patroon leent zich om er een colorblockversie van te maken. Een leuk ideetje voor een volgende Adam.


De nieuwe Fibre Mood ligt vanaf nu in je favoriete naai- & stofjeswinkel, maar je kan hem ook online bestellen. Liever enkel een bepaald patroon, dat kan ook. Neem gerust een kijkje.
Zoals je hierboven al las, staat hij weer bomvol leuke zomerse modellen.
Ik weet al wat mijn volgende projectje wordt, binnenkort hoop ik hem te kunnen showen.


Wil je al dat moois bewonderen, dat kan in de linkparty op de site van Fibre Mood.
Heel wat naaister, gingen net zoals mijn reeds aan de slag met één van de patroontjes en maakten er heel wat moois van. Neem zeker een kijkje, ik ben er van overtuigd dat je ook zin krijgt om aan de slag te gaan.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten