Olsenaaike
Ongeveer een 3-tal jaar geleden onder stimulans van enkele vriendinnen zag Olsenaaike het levenslicht. Een maandelijkse naai-avond in ons eigen dorp, Olsene, dat leek ons de unieke kans om in de drukte zeker aan naaien toe te komen.
De maandelijkse naai-avond bieden de gelegenheid aan iedereen die wil om (tegen kleine vergoeding) op donderdagavond van 19 tot 22u30 te werken aan zijn of haar creatieve projecten (breien, naaien, haken,… iedereen is welkom).
De data voor 2018 zijn bekend:

11 januari,
8 februari,
8 maart,
12 april,
10 mei,
14 juni,
12 juli,
9 augustus,
13 september,
11 oktober,
8 november
20 december

2018 wordt een vernieuwend jaar met enkele extra's.

We starten ons naai-jaar extra gezellig met een hapje en een drankje en verwelkomen Cas&Nina. Ze komt langs met een mooi deeltje van haar stoffencollectie en jullie kunnen naar hartenlust shoppen voor jullie nieuwe projectjes.

Mijn hoofd zit vol idee├źn en  ik kreeg de kans van La Maison Victor om enkele workshops te organiseren met hun patronen. Data worden later bekend gemaakt, maar geef gerust jullie voorkeuren door ivm patronen en data. Meer info volgt later via creatime@moestash.Meer informatie hierover kan u terugvinden in de Facebookgroep van Olsenaaike.
Neem gerust een kijkje of neem contact met me op via mail of facebook.
moestash@telenet.be

2 opmerkingen: