woensdag 7 augustus 2019

Misusu's new pattern: the GEOtanktop


Ik ben een bofkont want de afgelopen weken mocht ik mee helpen testen aan het nieuwe patroon voor Misusu
Ik naaide 2 exemplaren samen met verschillende enthousiaste dames over de hele wereld. Online werd bekeken hoe dit pareltje perfect kon worden. En dat werd hij ook. 
Het hele proces was opnieuw erg leerzaam en dit patroon is perfect voor iedere vrouw, veel of weinig rondingen, elk kan dit patroon aanpassen naar zijn eigen smaak. 


'Geo' tanktop staat voor geometrische vormen, dit zijn de typische lijnen die steeds terugkomen bij Misusu. Dat maakt haar patronen steeds weer uniek. 

Met dit patroon kan je vele kanten uit. Er bestaan 3 soorten armboorden, 2 halsuitsnijdingen en een cropversie of een lange versie. Allemaal aan te passen aan je eigen voorkeur. Opnieuw stuurde Elles een prachtig patroon de naaiwereld in, maar dat is nog niet alles want jij kan hem nu gratis verkrijgen door lid te worden van de facebookgroep misusu patterns sew & tell.Anders kost het patroon je 8 euro en dat vind je hierWist je dat er bij Misusu ook een nieuwe FREEkin' sewingchallenge loopt. 
Deze heeft zeker niet alleen te maken van het nieuwe GEOtanktoppatroon. Dit gaat over alle gratis (FREE) patronen van Misusu. 
Je kan deelnemen in 3 categorieën. 
Download een gratis patroon in de webshop en creër een fantastische, creatieve look in één van deze 3 categorieën.


BEST HACK / MASHUP
combineer een gratis Misusu’s free patterns met een ander patroon (Misusu of een ander merk) of creër je eigen samenstelling en ontwerp een eigen patroonhack.
Deel je creatie op de sociale media en gebruik deze hashtags:
#besthackmashup & #misususewingchallenge
BEST UPCYCLE
Gebruik een reeds bestaand kledingstuk en transformeer het in een nieuw door gebruik te maken van een gratis Misusu’s free patterns. Toon ons een voor en na foto! 
Deel je creatie op de sociale media en gebruik deze hashtags:
#bestupcycle & #misususewingchallenge
BEST BOLD
Ga volledig uit de bol met een verbluffende combinatie van textuur, kleur en patronen. 
Wist je al dat Misusu helemaal fan is van neon?!
Deel je creatie op de sociale media en gebruik deze hashtags:
#bestbold & #misususewingchallenge

En hebben jullie al zin gekregen? Mijn hoofd draait ondertussen op volle toeren en doet overuren in het bedenken van een unieke creatie.
Ik ga bij deze dus de uitdaging aan om deel te nemen aan de challenge (en nu hopen dat ik er in slaag de deadline te halen ;-) )1 opmerking:

  1. echt een heel mooie top, ik 'kocht' die intussen al, alleen nog afdrukken en maken dus wat geduld ;-)
    die kleuren staan je ook super

    BeantwoordenVerwijderen